Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Благодаря! Видях тапата но навьтре нищо не се виждаше та за това и вьпросьт ми.
    Taм е, ама е доста навътре. Внимавай да не изтървеш болта вътре в гредата. Ако все пак стане тая беля, вдигаш задните седалки и под тях ще видиш овален технологичен отвор в гредата, покрит с гумена тапа - оттам може да го извадиш.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Здравейте, писах и в една друга тема, имам проблем, ако можете да ми помогнете, благодаря предварително, дали някой знае защо не преминава ток през бобината на един от цилиндрите, като на буксата на бобината дава ток 12 V а бобината е здрава. На Алфа 146

Comment

• ---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:40.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от zyro-86 Покажи съобщение
          Здравейте, писах и в една друга тема, имам проблем, ако можете да ми помогнете, благодаря предварително, дали някой знае защо не преминава ток през бобината на един от цилиндрите, като на буксата на бобината дава ток 12 V а бобината е здрава. На Алфа 146
          А как разбра, че бубината е здрава?
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• ами взех здрава бобина и пак не дава ток, а и размених от работещите бобини и не става

Comment

Казваш че пак ше видя кьсия си удьлжител, а? Щото болта не падна , ама удьлжителя.... . Явно "тьпите' италианци и за това са помислили.
              Не спира да ме очарова талигата.
              Мерси! Утре пак ще и бьркам по дупките.
              Пиши после дали си успял
              Аз когато за първи път свалях амортисьорите на мойта, не знаех за този пиниз, та голямо треперене падна хихи
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от zyro-86 Покажи съобщение
                ами взех здрава бобина и пак не дава ток, а и размених от работещите бобини и не става
                Виж дали има маса бубината
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Една питанка от мен. Трябва да сменям радиатора на климатика. Нов или втора ръка? Ако втора ръка, има ли значение от кой двигател е и коя година е колата?
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Една питанка от мен. Трябва да сменям радиатора на климатика. Нов или втора ръка? Ако втора ръка, има ли значение от кой двигател е и коя година е колата?
                    Няма разлика в радиаторите на ТС.
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

• ---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:49.

Comment

...Дали много сьм сгрещил с изборьт?
                        За мен - ДА, даже скоро четох някаква тема тук за тотализирали амортисьори на 156 от тази марка, имаше и снимки...
                        Сега обаче ще се намерят няколко човека които "са доволни" и "нямат никакви проблеми" и т.н. да се успокоиш за изборА си...

Comment

• ---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:49.

Comment

• Ако японските са "Каяба" не е случайно, че са два пъти по-скъпи от тези...

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Виж дали има маса бубината
                              Масата идва от комутатора!
                              Плюса от главното реле.
                              В така описаната ситуация е добре да се проследи пътя от компа до бОбината.
                              Клеясала клема, най-вероятно!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                Ако японските са "Каяба" не е случайно, че са два пъти по-скъпи от тези...
                                Доста хора караме с червената и сивата серия на Каяба и мога да кажа че са веднъж.
                                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                                ех.. Малкото КуВе
                                sigpic

Comment

Working...
                                X