Първоначално публикувано от ivan dimitrov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Здравейте, писах и в една друга тема, имам проблем, ако можете да ми помогнете, благодаря предварително, дали някой знае защо не преминава ток през бобината на един от цилиндрите, като на буксата на бобината дава ток 12 V а бобината е здрава. На Алфа 146
Comment
-
Първоначално публикувано от zyro-86 Покажи съобщениеЗдравейте, писах и в една друга тема, имам проблем, ако можете да ми помогнете, благодаря предварително, дали някой знае защо не преминава ток през бобината на един от цилиндрите, като на буксата на бобината дава ток 12 V а бобината е здрава. На Алфа 146Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеКазваш че пак ше видя кьсия си удьлжител, а? Щото болта не падна , ама удьлжителя.... . Явно "тьпите' италианци и за това са помислили.
Не спира да ме очарова талигата.
Мерси! Утре пак ще и бьркам по дупките.
Аз когато за първи път свалях амортисьорите на мойта, не знаех за този пиниз, та голямо треперене падна хихи166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от zyro-86 Покажи съобщениеами взех здрава бобина и пак не дава ток, а и размених от работещите бобини и не ставаAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеЕдна питанка от мен. Трябва да сменям радиатора на климатика. Нов или втора ръка? Ако втора ръка, има ли значение от кой двигател е и коя година е колата?Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение...Дали много сьм сгрещил с изборьт?
Сега обаче ще се намерят няколко човека които "са доволни" и "нямат никакви проблеми" и т.н. да се успокоиш за изборА си...
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеВиж дали има маса бубината
Плюса от главното реле.
В така описаната ситуация е добре да се проследи пътя от компа до бОбината.
Клеясала клема, най-вероятно!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАко японските са "Каяба" не е случайно, че са два пъти по-скъпи от тези...Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
Comment